Persondata- og Cookiepolitik

Væksthus Midtjylland er operatør på Erhvervspartnerskabet, og er således udførende på Erhvervspartnerskabets kommunikation og markedsføring; derfor er Væksthus Midtjyllands Persondata- og Cookiepolitik gældende for Erhvervspartnerskabet.

I Væksthus Midtjylland lægger vi stor vægt på at beskytte dine personoplysninger; her kan du læse mere om Væksthus Midtjylland Persondata- og Cookiepolitik. I forbindelse med EU’s Persondataforordning, der trådte i kraft den 25. maj 2018; opdaterede vi vores politikker; og du kan således altid her på siden læse mere om, hvilke informationer vi gemmer om dig, hvorfor vi gemmer dem, og hvad dine rettigheder er.

Persondatapolitik
Det er Væksthus Midtjyllands målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan Væksthus Midtjylland håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på Væksthus Midtjyllands hjemmeside og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.

Hvad er personlige oplysninger?
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan indsamler Væksthus Midtjylland personoplysninger?
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, kan Væksthus Midtjylland indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

Ved brug af cookies på vores hjemmesiden;
Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden;
Ved at du tilmelder dig et af Væksthus Midtjyllands arrangementer
Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook, i forbindelse med Væksthus Midtjylland tjenester, arrangementer, markedsførings heraf eller kommunikation med Væksthus Midtjylland;

I den forbindelse kan Væksthus Midtjylland blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse);
IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser;
Online aktiviteter på hjemmesiden;
Dine henvendelser, svar på spørgeskemaer eller andre formularer, og anden kommunikation med Væksthus Midtjylland;
Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook

Væksthus Midtjylland behandler ikke følsomme oplysninger om dig.

Hvad bruger Væksthus Midtjylland personoplysningerne til?
Væksthus Midtjylland bruger oplysningerne til at målrette vores markedsføring og tilbud, så det er relevant for dig og andre brugere. Vi bruger desuden oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig (eksempelvis når du tilmelder dig et arrangement).

Hvad er retsgrundlaget for at Væksthus Midtjylland behandler dine personoplysningerne?
Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, samt at levere den information du efterspørger.

Hvem videregiver Væksthus Midtjylland personoplysninger til?
De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden (og andre sites som vi driver) anvendes kun af Væksthus Midtjylland. Væksthus Midtjylland videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. Væksthus Midtjylland benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og udsendelse af e-post.

Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet.

Dine rettigheder
Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Indsigsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse)
Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med Væksthus Midtjylland
Den Erhvervsdrivende Fond Væksthus Midtjylland (CVR-nr. 30089456), Åbogade 15, 8200 Aarhus N, info@vhmidtjylland.dk er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan kontakte Væksthus Midtjylland os på tlf. 70220076 eller mail info@vhmidtjylland.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Cookiepolitik

Når du besøger Erhvervspartnerskabets hjemmeside, accepterer du samtidig Væksthus Midtjylland’s cookiepolitik. Læs mere om vores politik her:

Generelt
Væksthus Midtjylland bruger forskellige cookies til at optimere dit besøg på vores hjemmeside, generere statistik over brugen af hjemmesiden og huske dine præferencer som f.eks. valg af sprog samt reklametiltag.

I denne politik kan du læse mere om hvad cookies er, og hvordan vi bruger cookies. Du kan også læse hvem du kan kontakte, hvis du er i tvivl eller ønsker at klage over vores brug af dine oplysninger.

Hvad er cookies?
Denne hjemmeside anvender cookies. Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik, målrette annoncer m.m.

Cookies på vores hjemmeside gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger, samt hvornår og hvor længe. Cookies kan dog ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Cookies kan heller ikke sprede virus eller anden skadelig kode.

Hvorfor anvender vi cookies?
Cookies er med til at gøre din brugeroplevelse bedre, da en hjemmeside ikke fungerer optimalt uden brug af cookies. Desuden vil relevansen af viste annoncer være mindre, da cookies er med til at huske dine præferencer. Vi bruger også cookies til at optimere din brug af vores hjemmeside, eksempelvis i forhold til valg af sprog og navigering på hjemmesiden. Du skal derfor være opmærksom på, at vores hjemmeside muligvis ikke fungerer optimalt, hvis du afviser præference cookies. Der kan således være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

Hvor længe opbevarer vi cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder – det varierer fra cookie til cookie. Dog skal du være opmærksom på, at perioden forlænges, hver gang du besøger vores hjemmeside på ny.  

Hvordan undgår du cookies?
Vi sætter først cookies, når du har trykket "Ja, jeg accepterer brug af cookies" på vores startside eller nederst på denne side. Dette gælder dog ikke funktionelle cookies, der er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, eller førsteparts cookies anvendt til at genere statistik over brugen af vores hjemmeside.

Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du ændre indstillingerne i din browser.  Se mere om afvisning og sletning af cookies http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvilke cookies benytter vi?
Vores hjemmeside benytter sig af forskellige typer af cookies, herunder cookies fra tredjeparter. Hvis du vil hvilke cookies og hvilke tredjeparter, der er tale om, kan du læse mere her

Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

Førsteparts cookies på dette website

JavaScript

Navn Levetid Beskrivelse
gaTrackTrans Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal trackes en eCommerce transaktion til Google Analytics ved load af kvitteringssiden i checkud forløbet.
eDisableInpageModalCart Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal vises et modalvindue, hver gang der bliver lagt en vare i indkøbskurven.
eInpageModalCartID Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en værdi der afgør om et modalvindue har været vist.

Dynamicweb

Navn Levetid Beskrivelse
VisitorID og VisitDate 1 år Anvendes til trafikanalyse.
DW_Extranet 30 dage Login cookie som også kan huske dit brugernavn og adgangskode.
Dynamicweb.CookieOptInLevel 14 dage Husker at du har accepteret vores brug af cookies på websitet.

Session cookie

Navn Levetid Beskrivelse
ASP.NET_SessionId Slettes når du lukker dit browser vindue Anvendes til anonym trafikanalyse.

Tredjeparts cookies

YouTube

Navn Levetid Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 måneder Anvendes af YouTube (Google). Du kan læse mere i deres privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy

MailChimp

Navn Levetid Beskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENT Slettes når du lukker dit browser vindue (MailChimp har ingen officiel dokumentation af deres cookie)

Google Analytics

Navn Levetid Beskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Op til 6 måneder Anvendes til anonym trafikanalyse.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Indstillinger

Navn Levetid Beskrivelse
PREF 2 år Anvendes ikke men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


Sidst opdateret 25. maj 2018

keyboard_arrow_up